China

Bloemen bezorgen in China of wil je elders in de Wereld bloemen sturen, wij regelen dit graag voor je! Via ons Wereldwijde netwerk zorgen wij ervoor dat een van onze lokale Interflora bloemisten een prachtig boeket aflevert op het door jouw opgegeven adres in China. Heb je nog vragen of specifieke wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bloemen bezorgen in China

Er is niets leukers dan iemand te verrassen met een prachtig boeket. Of het nu gaat om felicitaties of condoleances, onze bezorgservice voor bloemen in China is er wanneer het jou niet uitkomt of gewoon te ver weg is

Bloemen bezorgen in China

Laat bloemen bezorgen in China als verrassing voor geliefden of dierbaren. Een bloemetje sturen naar Shanghai,  Beijing of Chongqing, een mooi boeket bloemen leveren in Tianjin of Guangzhou een plant bezorgen in Shenzhen: onze bloemisten leveren het voor je! Bloemen zijn een erg populair geschenk in China . Niet alleen boeketten, maar natuurlijk ook bloemstukjes in mand of planten zijn geschenken die Chinezen graag ontvangen! Een fleurig tintje in huis met een bos bloemen is eenvoudig en snel via Europe-Flowers.COM te leveren.

Vandaag bloemen laten bezorgen in China, kan dat?

Soms is het helaas niet mogelijk om dezelfde dag bloemen te laten leveren in China. Door de benodigde verwerkingstijd van je order door onze Chineese collega bloemisten.

Hoe kan ik bloemen bestellen voor China ?

Je kunt het regelen door hier te klikken pagina. Kies dan het boeket die je graag wilt laten bezorgen. Daar vindt een compleet overzicht van alle boeketten en bloemen die op nu beschikbaar zijn voor levering in het China. Onze bloemisten in China hebben hogere inkoop prijzen voor bloemen waardoor de prijzen anders kunnen zijn dan je in Nederland gewend bent.

Bestel hier je bloemetje voor China

Delivering your emotions…